Doğa Dostu Karton Çantalar İlk Tercihiniz Olsun



Karton çantalar günümüzde oldukça önemli olmakla birlikte çevre ve doğa dostu ürünlerdir. Günümüzde doğaya duyarlılık ve kurumsal kimliğin önemi git gide artmaktadır. Firmalar, kendi kurumsal kimliklerini ifade eden, doğa dostu ve estetik bakımdan şık ürünleri tercih ediyor. İşte tam da bu durumda, karton çantalar devreye giriyor. Modern bir görünüm oluşturan ve doğa dostu özelliği ve tekrar tekrar kullanılabilen karton çantalar firmanın en iyi biçimde temsil eder.

Karton çantalar, özellikle kitap, eczane, kuyumcu, parfümeri, giyim, züccaciye gibi alanlarda kullanılan önemli paketleme türlerinden biri haline gelmiştir. Karton, tekrar kullanılabilir bir malzeme olması ile doğa kaynakları korumaya olanak sağlar. Plastik çantaların yanı sıra, karton çantalar doğa dostu bir alternatiftir ve doğal alanların korunmasına yardımcı olur.

Bu çanta çeşitleri, markaların ve firmaların kurumsal kimliklerini yansıtmalarına yardımcı olur. Firmanızın logosu, renkleri ve sloganı ile özel tasarımlar yaptırabilir, müşterilerinize eşsiz ve özgün bir alışveriş tecrübesi sunabilirsiniz. Aynı zamanda bu çantalar, müşterilere şık bir alışveriş tecrübesi yaşatır ve satın aldıkları ürünleri daha değerli kılar. Estetik bakımdan modern ve sağlam olmaları, müşterilerinizin alışverişin ardından çantaları yeniden kullanabilme imkânı sunar.

Karton Çanta Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Karton çantalar içerisinde sizlerin gerek duyduğunuz boyutlara uygun tasarımlar oluşturmak oldukça kolay. Fakat tutacak kısmından neticede bunun bir kâğıda bağlı olduğunu da unutmamanız bakımından çok büyük bir tasarım yapmamanızı da tavsiye ederiz. Firmalar bu çantaları genellikle, evrak, kıyafet ya da küçük promosyon ürünler taşımak için kullanıyor.

Karton çanta tasarım taslakları içerisinde büyük modelleri ondan dolayı yalnızca giyim sektöründe olan firmaların kullandığını söylememiz doğru olur. Karton çantalar kendi içerisinde aslında kalite farklı bakımından da ayrılabilir. Bu hususta sizler için en uygun kaliteyi tercih etmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Karton çantaların sizlerin ya da etkinliğinizin ihtiyacına yönelik hareket ermek adına yapmanız gereken sayfamızı inceleyip firmamızla anlaşmaktır.

Aklınıza gelebilecek her çeşit tasarımı karton çantalar üzerinde uygulamak mümkündür. Bu çantalarda en fazla yatay, dikey, körüklü ve körüksüz modeller tercih edilir. Bu modeller tamamen müşterilerin taleplerine göre belirlenip ona göre çantalar üzerinde uygulanır. Genellikle kuşe, kraft, Amerikan Bristol, karton kâğıttan üretimler yapılır. Ancak en fazla tercih edilen 250 gram ve üzerindeki kağıtlardır. Kalın gramajdaki kağıtların kullanılma sebebi çantaların daha sağlam olmasıdır.

Karton çantalar maliyet bakımından en uygun olanlardır. Bu kartonun iç kısmı gri ve baskı yapılmaz, dış kısmı ise beyazdır ve baskı yapılabilir. Kartondan imal edilen çantaların fiyatı da bundan dolayı daha uygundur. Ancak burada göz önünde bulundurulması gereken nokta çantanın içerisinde konulacak ürünün ağırlığıdır ve buna dikkat ederek kâğıt tercihi dayanıklılık esas alınarak yapılmalıdır.

Baskıya gönderilmeden önce karton çantaların kağıtları boyutlandırılıp ayarlanır. Böylelikle oluşturulan çantanın açık bir biçimde taslağı ortaya çıkar. Artık bu husustan sonra da baskıya girer. Karton çantanın her iki tarafına da baskı yapılacaksa, bir tarafa vernik atılır ve baskının diğer tarafa geçmesi önlenmiş olur.

Karton çantaların bazı çeşitleri son derece yalın bir tasarımla imal edilirken bazıları da dikkat çekici ve farklı tasarımlarla imal edilir. Karton çantaların tasarımı tüm müşteriler ve kullanıcılar tarafından beğenilecek biçimde olmalıdır. Böylelikle karton çantalar tekrar tekrar severek kullanılır. Bunun yanı sıra ünlü marka sahipleri kendi logolarını barındıran tasarımlara sahip olan karton çantaları tercih eder.

İşletmelerin logolarının yer aldığı çantalar insanların alışveriş yapmasını teşvik eder. Yani bu ürünler dolaylı olarak firmalara her açıdan avantaj sağlar. Karton çantaların tasarımı zıt renklerden de meydana gelebilir. Zıt renklerden meydana gelen karton çantalar daha çok dikkat çeker. Akılda kalıcılığı fazla olan çantalar amaca hizmet etmek için zorlanmaz. Tüm bunlara ilaveten karton çantaları tasarımı eşsiz ve kalitelidir.

Karton Çanta Çeşitleri Nelerdir?

Karton çantalar tek bir biçimde imal edilmez. Tek tür olarak imal edilmemesi oldukça önemli bir avantajdır. Bu ürünler plastik malzemeden imal edilen çantalara göre daha kaliteli ve şık bir görünüm sunar. Bundan dolayı büyük markaların pek çoğu karton çantaları tercih eder. Kaliteli ve şık bir görünüm sunmasının yanı sıra doğada kolay bir şekilde çözünebilmesi de bu ürünlerin önemli bir avantajı olarak kabul edilir. Günümüzde en çok tercih edilen karton çantalardan bazıları şu şekildedir;

  • Mini boy karton çanta,
  • Puantiyeli ve tutma ipli karton çanta
  • İpli mini boy karton çanta
  • Büyük boy ipsiz karton çanta
  • Kişiselleştirilmiş özel karton çanta

Puantiyeli ve farklı desenlere sahip karton çantalar, renkli bir görünüm sunmak isteyen firmaların ilk tercihlerinden biri olmaktadır.

Karton Çanta Siparişi Oluşturmadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle tasarımınızı oluştururken firmanız ile ilgili renkler kullanmaya ve üzerinde firmanıza ait logonuzun ve firma adınızın bulunmasına özen göstermelisiniz. Oluşturmuş olduğunuz tasarımı sitemizde yer alan boyut ve dosya formatlarına uygun bir şekle getirerek brosur.com.tr ekibi ile paylaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra tasarımınızı oluştururken zorlanıyorsanız da yine grafik ekimizden yardım talep edebilirsiniz.

Yalnızca üzerinde logosu olan bir çanta değil, iyi bir grafik tasarımcının elinden çıkmış, özel bir dizayn ile markalar için çok büyük değişiklikler yaratır. En etkili reklam metodu olan karton çantalarda, tasarımlarda ve baskıda kullanılan renkler ve kalite bizim uzmanlık alanımızdır. Karton çanta fiyatları ve tasarımızı internet sitemizden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda bizlere online olarak istediğiniz adet ve renkte karton çanta siparişi verebileceğinizi de unutmayın.

Firmanız için çevre dostu kurumsallaşma tavsiyeleri ile sizler de kısa süre içinde dilediğiniz standartlara erişebilme hususunda büyük adımlar atabileceksiniz.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Mouse Padleri Reklam Aracı Olarak Görebilirsiniz

Mouse padler, bilgisayarların yardımcı donanım araçlarından biridir. Bilgisayarınızdaki fare imleci, her zemin...

Broşür Tasarımında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Broşürler, işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşime geçmeleri ve hizmetleri veya ürünleri hak...

En Çok Kullanılan Baskı Teknikleri Nelerdir?

Baskı film, kalıp gibi şeyler kullanarak görselin ya da yazının kağıt ya da başka malzemelerin üzerine yapı...

Hayatta Motivasyon

Hayatta motivasyonumuzu sağlamak için bazen bazı önerilere ihtiyaç duyabiliriz. Bu motivasyon ar...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp