Mouse Padleri Reklam Aracı Olarak Görebilirsiniz



Mouse padler, bilgisayarların yardımcı donanım araçlarından biridir. Bilgisayarınızdaki fare imleci, her zeminde hareket etmiyor. Özellikle fareyi sıklıkla kullananlar için bu önemli bir konudur. Bu nedenle farenizin her zeminde rahatlıkla hareket edebilmesi, fare imlecini kontrol edebilmeniz için Mouse padler geliştirilmiştir.
 


Mouse Pad Nedir?


Sürekli elinizin altındaki veya göz hizanızdaki araçlar için mouse pad baskı fiyatları sorusu aklınıza gelebilir. Kısacası farenizi rahat hareket ettirebilmek ve imleci istediğiniz gibi kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmış plastik ürünlere deniliyor.
 
Mouse padler, genellikle kare veya dairesel şekilde tasarlanıyor. Bu padler sayesinde, optik veya mekanik fareler yüzeyi daha algılıyorlar. Bu sayede siz de imleci istediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz.
 


Mouse Pad Tasarlama ve Basımı


Mouse padleri sıradan bir araç olarak görmeyin. Onların tasarımı ve basımı da dikkat, özen ve profesyonellik istiyor. Hiçbir bilgisayar kullanıcısı elinin altında göze hoş gelmeyen, itici bir pad istemez. Bu nedenle etkili mesaj verecek, algı çekiciliği oluşturacak, kaliteli bir pad tasarlamanız gerekiyor. Bunun için de;
* Renk, yazı, görselleri çok iyi ayarlamalısınız. Djital ortamlar için RGB, kartvizit ve el ilanları gibi ürünler için CMYK ve Pantone renk grupları bulunuyor. Yazı karakterleri ve puntoları padle doğru orantılı olmalı, gözü yormamalıdır. Görseller de kaliteli ve 300 dpi çözünürlükte olmalıdır.  
* Tasarımda kesme ve taşma paylarını iyi ayarlamalısınız.
 
Özel veya tüzel kişiler reklam ve/veya mouse pad baskı çalışması yapıyorlar. Bunun dışında bilgisayarında bir bütünlük, ahenk ve estetik isteyen kullanıcılar da özel baskılı mouse pad bastırmak istiyorlar.


 


Reklam Amaçlı Mouse Pad Basımı

 

Bilgisayarların hayatımızın her anında olduğunu düşünürseniz, Mouse padlerin mükemmel bir reklam aracı olduğunu görebilirsiniz. Birçok firma ve kuruluş mouse pad basımı ile reklam işini birlikte yürütüyorlar. Böylece cüzi bir maliyetle sürekliliği olan bir reklam aracını kullanmış oluyorlar.
 
Genellikle bilgisayar ve telekomünikasyon şirketleri, firmaları mouse pad baskısı ile reklamlarını yapıyorlar.
 


Promosyon Amaçlı Mouse Basımı


Aslında promosyon yöntemi ile reklam aynı kapıya çıkıyor. Firma veya şirketinizi tanıtmak için hedef kitleye dağıttığınız Mouse padler aynı zamanda sizin reklamınızı da yapmış oluyorlar.
 
Promosyon amaçlı Mouse pad siparişi vermeden önce, ürün özelliklerini doğru belirlemiş ve seçmiş olduğunuzdan emin olmalısınız. Hazırladığınız tasarımın istediğiniz renk koduna ve ebadına uygun olduğuna dikkat edin. Mouse padinizi, kurumsal kimliğinize uygun ve profesyonelce hazırlayınız.
 
 



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Magnet Baskı Nasıl Yapılır?

Magnet baskı yapım aşamalarında tecrübeli ekip katkısı, kusursuz ve güzel tasarımların ortaya çıkmas...

Karton Çanta Kullanımının Faydaları

Karton çantalar günümüzde farklı pek çok alanda kullanılmaktadır. Hem kişiler açı...

Özel Kesim Magnetlerin Kullanım Alanları

Reklam sektörlerinde tercih edilen magnet ürünleri gündelik yaşamda oldukça kolaylık sağla...

Online Alışverişin Matbaa Sektörüne Etkisi

Güncel hayatımızda en fazla vakit alan işlev ev ihtiyaçları, kişisel ihtiyaçlarımız için ya...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp