Spiralli Bloknot Nedir? Spiralli Bloknot Boyutları



Spiralli bloknot günümüzde çok sık kullanılmaktadır. Kullanım kolaylığı nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Spiralli bloknot iş dünyasında ve okul hayatında sıklıkla kullanılmaktadır. Spiralli bloknot nedir? Spiralli bloknot boyutları nasıl olur sorusu merak edilmektedir. 

Kullanım kolaylığı açısından Spiralli bloknot boyutları farklı olmaktadır. Bu bloknot koparılarak kullanılabilen bir yapıya sahip olmaktadır. Maliyet olarak fazla olmasına rağmen işlevsel olarak üstünlükleri vardır. Bu bloknotlar promosyon veya hediye amaçlı da kullanılabilir.  Ürünün bu yapısal özelliği üzerinden reklam yapma imkanı vardır. Uzun süre kalıcı bir ürün olduğu için reklam değeri yüksek olmaktadır.

Spiralli Bloknot Ölçüleri

Spiralli bloknot ölçüleri; spiralli bloknot a5 şeklinde olabilir. Farklı boyutlarda spiralli defter üretimi yapılmaktadır.

Ayrıca  spiralli bloknot a4 boyutunda da üretilmektedir.  A4 boyutu ölçüler ise en fazla kullanılan ölçüler olmaktadır.

Farklı spiralli defter boyutları arasında spiralli bloknot a6 da bulunmaktadır. Kişilerin istekleri doğrultusunda seçim yapması mümkün olmaktadır.

Firmaların son zamanlarda sıklıkla tercih ettiği bir ürün çeşidi olmaktadır. Kalıcı bir reklam faktörü oluşturmak için bu ürünü kullanmak doğru bir yaklaşım olmaktadır. Firmalar spiralli defter üzerine firma ismi ve logosunu yaptırmaktadır. Bu şekilde kullanan her yerde göz önünde olunması sağlanmaktadır.
 

spiralli bloknot ölçüleri nelerdir?

 

Spiralli bloknotlar kullanışlı olmaları açısından dikkat çekmektedir. Kullanım kolaylığı olması ürünün değerini arttırmaktadır. Defter ölçüleri aşağıda belirtildiği gibi olmaktadır;

  • - 10x14cm spiralli bloknot
  • - 14x20cm spiralli bloknot
  • - 20x28cm spiralli bloknot defter

Yatırım amaçlı bloknotların üretimine yönelmek mümkün olmaktadır.14x20cm spiralli bloknot üzerine çeşitli baskılar yapılmaktadır.

Spiralli bloknot defterleri 20x28cm spiralli bloknot defter kullanımı yaygın olmaktadır. Ofis ve şirketlerde kullanmak mümkün olmaktadır.

Spiralli Bloknot Ölçüleri Nelerdir?

Ölçüleri farklılık göstermektedir. Spiralli bloknot ölçüleri nelerdir sorusuna matbaalar cevap vermektedir.  Üzerinde çeşitli çalışmalar yaparak defteri reklam amaçlı kullanmak mümkün olmaktadır. Firma logosu ile birlikte kişilerin bilinçaltında yer etmesine imkan sunulmaktadır. Farklı renklerde veya düz renkte yapılması mümkün olmaktadır.

Kapak kısmında farklı çalışmalar yapılabilir. Kuşe kağıt ile yapılan kapak çalışmaları ürünün etkisini arttıracaktır. Defter içinde kareli, çizgili veya düz dizayn kullanılabilir.  Reklam amaçlı uygun  fiyatlı ve kalıcı bir çözüm olabilir. Kişilere akılda kalıcı işlevsel bir ürün sunmuş olursunuz.

Bloknot Tasarımı

Spiralli bloknot yapımında tasarım kararını doğru vermek gerekmektedir. Bloknotlar okul, iş yerleri için dizayn edilebilir. Kullanılacak yere uygun olan dizaynların, Renklerin seçilmesi gerekir. Spiralli bir defterin kişinin yanında taşıması  kolay olmaktadır. Çünkü ürünün kullanım kolaylığı bulunmaktadır. Not almak ve notu diğer sayfaları aşındırmadan koparmak mümkün olmaktadır.  Spiralli bloknot tasarım ölçüleri kullanım kolaylığı istendiğinde daha küçük ölçülerde olmaktadır.
 

spiralli bloknot tasarımı

 

Masa üstü kullanım içinde daha büyük ebatlarda üretilmektedir. Reklam amacıyla kullanılan pek çok ürün bulunmaktadır. Spiralli bloknot ise bunlar içerisinde en etkili ve kalıcı çözüm olmaktadır. Kullanılan kağıt kalitesi ürünün kalitesini de etkilemektedir. Kapak üzerinde  kuşe kağıt kullanımı  Olduğunda görünüm etkisi artmaktadır.

Spiral Bloknot Fiyatları Nedir?

Spiral bloknot fiyatları değişiklik göstermektedir. Bloknot için dizayn yapılması gerektiğinde bir maliyet ortaya çıkmaktadır.  Kullanılan kağıt kalitesi de ürünün fiyatını etkileyen faktörler arasında bulunmaktadır.

Ürünün farklı boyutları bulunmaktadır. Ürün boyutu büyüdükçe kullanılan kağıt miktarı artmaktadır. Bu durum fiyata yansımaktadır. Sayfa sayısı ise fiyat belirleme de diğer bir faktör olmaktadır. Kapak tasarımı ise en fazla dikkat çeken yer olmaktadır. Kapak üzerinde firma ismi ve logo gibi ayrıntılar yer almaktadır.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Masa Bayrakları ve Promosyon Dönemi

Ülkemizde birçok kurum ve kuruluşların masalarında, raflarında görebileceğimiz masa bayrakları mil...

Tipografi Nedir? Neden Önemlidir?

Reklam sektörü, mesajların akılda kalması ve doğru ve hızlı şekilde algılanması için matbaa sekt&oum...

Cepli Dosya Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

Sunum dosyaları diğer adıyla cepli dosyalar iş hayatında sıklıkla karşınıza çıkan materyallerden biridir. Şirk...

Geçmişten Günümüze Kartpostal

Kartpostal, uzun yıllardan beri kullanılan hem görsel hem de haberleşme aracıdır. Kartpostalların bir yüz...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp