Cepli Dosya Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?



Sunum dosyaları diğer adıyla cepli dosyalar iş hayatında sıklıkla karşınıza çıkan materyallerden biridir. Şirket toplantılarında, sunumlarda, ihalelerde ve tanıtımlarda sürekli olarak karşınıza çıkarlar. Bir dosyadan ibaret gördüğünüz cepli dosya nedir ve nerelerde kullanılır, baskısı nasıl yapılır birlikte inceleyelim.,


Cepli Dosya Nedir?


Şirket ve firmaların, sunum yapmalarında, ihale ve iş tekliflerini iletmede, toplantılarda kullandıkları genellikle kartondan oluşan dosyalara sunum dosyası, diğer adıyla cepli dosya deniliyor.
 
Rekabetin yoğun yaşandığı günümüzde firmalar, imaj ve marka tanıtımı için her fırsatı değerlendiriyorlar. Bunlardan biri de basit gibi görünen dosyalardır. Cepli dosyalar, müşterilere teklif vermek veya iş tanıtımları yaparken kullanmaları için tasarlanmışlardır. Fakat reklam ve pazarlama sektörü düşünüldüğünde harika bir reklam aracı oldukları ortaya çıktı.
 


Cepli Dosya Kullanım Alanları


Sunum dosyası veya cepli dosya kullanım alanları çok geniştir. Bunun dışında avukatlar, doktorlar, hastaneler, mühendislik firmaları, finans kuruluşları, bankalar, şirketler, holdingler, mimarlık firmaları gibi sektörler sunum dosyalarını kullanıyorlar.
 
Cepli dosyalar fuar gibi organizasyonlarda sıklıkla tercih edilen reklam aracıdır. Fuara katılan firmalar, marka, ürün ve hizmet tanıtımı gibi fuar dosyası kullanım alanları hizmeti sunuyorlar.
 
Kısacası markasına ve imajına önem veren, kurumsal kimliğe kavuşmak isteyen ve reklamın önemini bilen her firmanın sunum dosyası kullanabilir.
 
* Kurumsal kimliğiniz için, bir ihale veya fiyat teklifinizi antetli kağıtla ve şirket logonuzun olduğu cepli dosyayla yapabilirsiniz.
* Şirket imajı ve müşteriye profesyonel kimliğinizi yansıtmak için sunumlarınızı cepli dosyalarla destekleyebilirsiniz.
* Raporlar, dokümanlar, mali tablolar, dava dosyaları, önemli belgeler sunum dosyalarında saklandıkları için, promosyon amaçlı olarak da dağıtabilirsiniz.
* Cepli dosyalar üzerinde reklamınızı barındırdığından müşterinize sunacağınız katalog, broşür, flyer, antetli kağıt vb. materyaller için ideal bir reklam ve saklama aracıdır.
 

En uygun Cepli Dosya ürünü
 

Cepli Dosya Basımı


Şirket ve firmalarda kırtasiyeciliğin hala yoğun şekilde kullanıldığını düşünecek olursanız, cepli dosyaların ne kadar önemli ve ihtiyaç olduğunu anlarsınız. Bunu reklam ve promosyon aracı olarak gören firmalar cepli dosya baskıları yaptırarak, dağıtıyorlar.
 
Önceki yıllarda cepli dosyalar standart olarak üretiliyorlardı. Matbaacılığın gelişmesi, firmaya özel ihtiyaçların öne çıkması, firmaya özel cepli dosya baskısı üretilmeye başlandı.
 
Online matbaacılık sayesinde, yerinizde kalkmadan, cepli dosya tasarımını yapıp, baskısını yaptırabiliyorsunuz. Sistem üzerinden tasarımınızı yükleyip, istediğiniz özellikleri, ebadı ve sayıyı belirliyorsunuz. Kısa sürede, cepli dosyalarınız adresinizde oluyor.
 
 
 

 



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Katalog Baskısı İle Ürün Tanıtma

Birçok sektörde firmalar ürünlerini ve hizmetlerini müşterilere tanıtmak isterler. Bunun i...

Afis Baskısında Sınırları Zorlayan Yeni Teknikler ve Trendler Nelerdir?

Afiş baskı uygulamaları pek çok farklı amaçla, firmalar, işletmeler, büyük ve küç...

Sıvamalı Kartvizit Çeşitleri

Matbaacılık sektörünün gelişmesi ile birlikte basım yöntem olanakları da aynı doğrultuda artmıştı...

Baskı Ürünleriyle Reklam Yapmak Ne Kadar Fayda Sağlar?

  Baskı ürünleri, sektördeki birçok firmanın başvurduğu yollardan biri olmuştur. Ba...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp