Sizin Bloknot Tercihiniz Hangisi? | Şimdi Seçin!



Bloknotlar, günlük hayatımızda oldukça yaygın olarak kullandığımız ve pek çok faydası bulunan pratik ve küçük boyutlu defterlerdir. Genellikle taşınabilir ve kullanışlı olan bloknotlar not almak, liste yapmak, fikirleri kaydetmek, önemli bilgileri hatırlamak veya ajandalarınızı düzenlemek için kullanılmaktadır.
 
Bloknotlar, farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilmektedirler. Genellikle spiral veya dikdörtgen kenarlıklı hazırlanırlar. Sayfaları çizgili, kareli, veya boş olabilir. Ayrıca bazı bloknotlarda takvim ve organizasyon araçları da bulunabilmektedir.
 
Farklı bir bloknot düşünüyorsanız eğer spiral ve dikdörtgen modellerin dışında küp, tutkallı ve taç kapaklı modellerde de üretim yapılmaktadır.
 
Çalışma ortamında, okulda, toplantılarda veya günlük yaşamda, hızlıca not almak veya önemli bilgileri kaydetmek için bloknotları zaten çokça kullanıyoruz. Aklımıza gelen her şeyi anlık olarak bu kağıtlara yazmayı da çok seviyoruz. Kreatif düşüncelerinizi, fikirlerinizi belki şiirlerinizi yada şarkı sözlerini hatta sevginizi bile bazen bu kağıtlarla ifade ediyor olabilirsiniz.
 
Bloknot, her yaştan ve her seviyeden insan için harika bir araçtır. Öğrenciler, öğretmenler, yazarlar, iş profesyonelleri ve daha bir çok kişi not almak için bloknot tercihinde bulunabiliyor.
 
Bloknotlar, hayatınızı daha verimli ve daha keyifli hale getirmenize yardımcı olmaktadır.

Hangisini Tercih Edersiniz?

Küpü mü, spiralliyi mi yoksa taç kapaklıyı mı?
 
Hızlı notlar almak istiyorsanız küp bloknot sizin için ideal. Hem üzerine markanızın logosunu da ekleyebilme imkanınız var. Pratik, hızlı ve çok kullanışlı.
 
Spiralli ise aldığınız notları geriye dönük aynı üründe görmenizi sağlar. 2 gün önce aldığınız notları görmek ister misiniz? Spiralli bloknot ile her kelimeniz tek defterde, siz koparana kadar.
 
Taç kapaklı bloknot ise defter modelinde olup çizgili veya çizgisiz olarak hazırlanmaktadır. Çoğunlukla eğitim merkezlerinde kullanılmaktadır. Spiralli bloknot gibi kesime sahip değildir.

Sizler için aşağıya bazı resimler ekledik. Hangisini seçerdiniz?

Küp BloknotSpiralli BloknotTutkallı Bloknot



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Cepli Dosya Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?

Cepli Dosya Ölçüleri Nasıl Olmalıdır? Cepli dosya son derece işlevsel bir kırtasiye ürü...

Şıklığı Pratiklikle Buluşturan Amerikan Servis Modelleri

Restoran veya cafelerinize özel birbirinden şık tasarlanmış Amerikan servis modelleri sunuyoruz. "Şıklığı P...

Ofiste veya Şubenizde Olması Gerekenler Basılı Ürünler Nelerdir?

Ofisler ve şubelerde kullanılan baskılı matbaa ürünleri iş hayatını kolaylaştıran önemli unsurlar aras...

Bloknotların kullanım amaçları ve Bloknot Çeşitleri

Bloknotlar pek çok iş yerlerinde ve ofis alanlarında çalışanların not almalarını sağlayan kü&ccedi...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp