Cepli Dosya Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?



Cepli Dosya Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?

Cepli dosya son derece işlevsel bir kırtasiye ürünüdür. İçerisinde çeşitli evrak ve notları kolay şekilde taşımanıza yardımcı olan cepli dosyalar önemli belgelerinizi dış etkenlerden korurken hayatınıza düzen getirir. Özellikle profesyonel iş dünyasında ve eğitim hayatında pek çok insan cepli dosya modellerini kullanarak hayatını kolaylaştırır. Bu ürünler estetik görüntüleri ile şık ve profesyonel duruşunuzu da destekler. Her bir açıdan son derece memnun edici olan cepli dosya modelleri pek çok insanın, işletmeni ve markanın ilgisini çeker. Henüz bu kırtasiye ürününü kullanmaya başlamamış olan kişiler ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olarak kendi hayatlarına da bu ürünü eklemek ister. Bunun için akıllara takılan bazı soruları yanıtlamak önemlidir. Bu soruların başında cepli dosya ölçüleri nasıl olmalıdır? Konusu gelir.

Cepli dosya baskısı yapılırken önerilen standart ölçüler bulunur. Bu ölçüler cepli dosyanın en işlevsel olabileceği şekilde belirlenmiştir. Klasik bir cepli dosya kapalı ebatı 47,6 cm x 37,4 cm kapalı şekil özelliklerine sahip olur. Dosyanın açık hali ve içerisine evrak konulan kısmının ölçüleri ise 23 cm x 33 cm olarak belirlenir. Bu değerlerin elbette özel olarak seçildiğini göz ardı etmemek gerekir. A4 kağıt boyutundaki evrakların tamamı klasik cepli dosya içerisinde kolaylıkla taşınabilir. Bunun yanında cepli dosya gereksiz büyüklüğe de sahip değildir ki evrak çantaları içerisinde de kolaylıkla taşınabilsin. Hem ergonomik hem de işlevsel olan cepli dosya modelleri müşteri istekleri doğrultusunda farklı boyutlarda da üretilebilir.
 

cepli dosya baskı ölçüleri

 

Cepli Dosya Tasarımı Nasıl Yapılır?

Cepli dosya baskısı kişiselleştirilebilen bir üründür. Kişiler, markalar ve firmalar cepli dosya baskısı siparişi verirken ürün görselini istedikleri şekilde tasarlayabilirler. Yahut bu alanda profesyonel bir destek alarak istekleri doğrultusunda bir tasarım geliştirilmesini de sağlayabilirler. Bu üründen ilk defa faydalanacak kişilerin merak ettiği bir diğer soru cepli dosya tasarımı nasıl olur? Konusudur. Teknik detayları bir kenara bırakarak en temel haliyle baktığımızda cepli dosya tasarımı iki temel kısımdan oluşur. Bunlar ön kapak tasarımı ve arka kapak tasarımıdır. Genellikle yaygın olarak ön kapak tasarımında büyük ve kapsamlı bir tasarım yürütülürken arka kapakta nispeten bölgesel ve küçük bir tasarımın yeterli olduğu görülür. Cepli dosya tasarımı konusunda oldukça geniş bir seçenek ve renk yelpazesi bulunur ki bu da müşteriler için oldukça memnun edici bir detaydır.
 

cepli dosya baskı ölçüleri

 

Cepli Dosya Örnekleri Nelerdir?

Cepli dosya tasarımı oldukça zengin bir seçenek yelpazesinin bulunduğu baskı ürünlerindendir. Bu nedenle çok sayıda cepli dosya örneği bulmak mümkündür. Cepli dosya örnekleri incelendiğinde sıklıkla ön kapak tasarımında işletme, marka veya firmayı tanıtan logonun yer aldığı aynı markanın renk yelpazesi içerisinden seçilen tonlarda da tasarımın tamamlandığı görülür. Cepli dosya baskısı hizmeti alacak kişilerin seçtikleri firmanın örnek ürünlerini inceleyerek de ortaya çıkacak sonuç hakkında ön bilgi sahibi olması mümkündür. Bu sayede beklentiler ile sonuç arasında da bir uyum yakalamak kolay olur.

Cepli dosya örnekleri yanında bu ürün ile birleştirilebilen tamamlayıcı kırtasiye ürünleri eklemek de mümkündür. Pek çok firma cepli dosya baskısı yaptırırken antetli kağıt ve bloknot gibi ürünlerden de talep eder. Böylece kurumsal kimlik, profesyonel duruş gibi konularda daha başarılı bir sonuç alınmış olur. Brosur.com olarak siz değerli müşterilerimize cepli dosya baskı işlemlerinde profesyonel hizmet veririz. Alanında uzman çalışma ekibimiz sizler için özel tasarımlar hazırlarken, ileri teknoloji teknik ekipmanlarımız ile yüksek kalite kusursuz baskı süreci de işletiriz. Cepli dosya baskısı ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bizlere web sitemizde yer alan iletişim bilgilerinden kolayca ulaşabilirsiniz.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Pandemi Koşullarında Paket Servis Yapan Restoranlara Reklam Önerileri

Günümüzde tüm dünyada yaşanan covid-19 nedeniyle yeni normaller ortaya çıkıyor. &U...

Magnet Baskı Nasıl Yapılır?

Magnet baskı yapım aşamalarında tecrübeli ekip katkısı, kusursuz ve güzel tasarımların ortaya çıkmas...

12 Madde İle Kartvizit Tasarlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kartvizitler, iş hayatının vazgeçilmez bir öğeleri olarak geçmişten günümüze ö...

Acil Basılan Matbaa Ürünleri Nelerdir

  Ülkemizde matbaa çalışmaları kesintisiz şekilde yapılmaktadır. Birçok matbaa ür...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp