Tek Sayfa Broşür ile Kısa ve Öz Pazarlama Yapın



Tek yüzlü broşür pratik ve kullanışlı bir modeldir. Az ve öz tanıtım için tercih edilen bu broşür, firmalar ve bireyler için genelde daha iyi bir tercih olarak bilinir. Pek çok sektör broşür tercihi yaparken sade tercihlere yönelmek ister. Uzun ve kalabalık bilgiler olan broşürler, pek çok kişinin tercihi değildir. Daha pratik olan bu modeller:

  • Sade ve açıktır.
  • Kolay okunur ve anlaşılır.
  • Verilen hizmete odaklanır.
  • Daha ekonomiktir.
  • Dağıtması kolaydır.
  • İnsanlar tarafından geri çevrilmez.
  • Potansiyel müşterilere daha kolay ulaşır.

Ürün ve hizmetin yanı sıra, işletmelerin kendini tanıtmasında bu unsurlar kullanılır. Grafik yönünden oldukça zengin seçenekler vardır. Yazı tipi ve yazı boyutu konusunda broşürü bastıracak olan müşterinin tercihi geçerlidir.

Tek yüzlü broşür dikkat çekici bir yapıdadır ve tek sayfada tüm bilgiler bulunur. Çabuk okunup anlaşılması sebebiyle elden ele dolaşma şansı daha yüksektir. İşletmeler çok fazla bütçe ayırmadan akılcı bir reklam fırsatı bulabilirler. Kâğıt kalitesi üst düzeyde olduğu zaman, reklamın ulaştığı kitleler daha çok olur. Çalışmaları hakkında hedef kitlesine ulaşmak isteyen işletmeler, bu tür broşürlerle önemli bir adım atma fırsatı bulur.

A5 Broşür basım 14 x 20 cm Tek Yüzlü 105 gr Parlak Kuşe RENKLİ

Broşür bastırmak ve dağıtmak işletmeler için bir görev haline gelmiştir. Hedef müşteri kitlesine ulaşmak, onu korumak ve hatta daha da artırmak açısından, baskı teknolojisinin ürünlerinden istifade etmek gerekir. Estetik tasarımlar ve şekil olarak dikkat çekici görseller, firma müşteri bağlantısını güçlendirir. Ticari açıdan kazanç sağlayacak bir formül içinde broşürler mutlaka bulunur. Baskı kalitesi ve dağıtım hızı ile sonuca daha hızlı bir şekilde gitmek mümkün olur.

Tek Sayfa Broşür Modelleri İçinden Size En Uygun Olanı Seçebilirsiniz

Broşür modelleri çok çeşitlidir ve içinde tek yüzlü olanlar daha ekonomiktir. Amacına uygun bir hizmet veren broşürler genel olarak kullanım kolaylığı sağlayan örnekler içindedir. Broşür tasarımı oluşturan firmamız çok kaliteli ve kullanışlı ürünler üzerinde durur. Ürünün üretimi esnasında en önemli olan konu müşteri isteğinin tam olarak karşılanmasıdır. Kaliteli malzeme ve uzman çalışması sayesinde, aynı amaca hizmet eden çok sayıda seçenek içinden kendi firmanıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Buradan size sunmuş olduğumuz örnekler:

  • Ekonomiktir,
  • Kullanışlıdır,
  • Kolay dağıtılır,
  • Amaca çabuk ulaşır.
  • İyi bir reklam ve tanıtım fırsatı verir.

Broşürlerin yapılma amacı insanların buradaki bilgileri okuması ve anlamasıdır. Tek yönlü ve fazla karmaşık olmayan bir broşür, bu konuda uygun tercih olarak kendini gösterir. Maliyeti de oldukça uygun olan bu ürünler, daha kolay dağıtılır ve çok geniş kitlelere ulaşır.

Avantajlı Ve Uygun Fiyatlı Broşür Modelleri

İşi üretim ve ticaret olan pek çok firma uygun fiyatlı broşür ile birlikte hizmetlerini geniş bir alana aktarır. Tanıtım ve reklam konusunda önemli bir unsur olan bu baskı modelleri, etkileyici yapısıyla müşteri kitlesine önemli bilgiler verir. Firmaların ciro artışı için burada yapılan çalışmaların her zaman iyi bir sonuç yarattığını söyleyebiliriz. İşletmesinin gelişmelerini, kampanyalarını ve güncel bilgilerini tanıtmak isteyen pek çok girişimci, broşür ile birlikte bu amacına kolayca ulaşır.

Hem fiyat bakımından hem de kalite bakımından ekonomik ürünler, reklam konusunda da insanların en çok güvendiği unsurlar arasında yer alır. Baskı kalitesi yüksek olup kâğıt kalitesi her zaman en iyi seviyede olmalıdır. Pek çok farklı grafik içerisinden müşterinin tercihleri öne çıkarılır. Renk tercihleri konusunda yine müşteriye danışılır. Firmanızı daha da büyütmek ve potansiyelini arttırmak istiyorsanız, mutlaka broşürlerden istifade etmelisiniz. İyi bir yerel reklam seçeneği olarak kendini gösteren bu ürünler, üzerinde taşıdığı bilgilerle müşteri kitlesini bilgilendirir.

Uygun Fiyatlı Broşürler

Uygun fiyatlı broşür müşteri memnuniyeti açısından en önemli ürün örnekleri arasında yer alır. Pek çok farklı broşür çeşidi bulunmakla beraber, her birinin fiyatı ve yapısı değişkenlik gösterir. Müşteri ve hedef kitlesine ulaşmak isteyen pek çok işletme, bu tür ürünleri değerlendirerek adım atmalıdır. Kaliteli kâğıt, kaliteli baskı ve özenle seçilmiş grafikler, firmaların marka ve logosunu öne çıkarır. Tanıtım konusunda avantaj sağlayan ürünler, dağıtım noktasında da kolaylık sunar. Bireysel olarak bir eleman temin edip broşürleri çok geniş kitlelere ulaştırmak mümkündür.

İşlek caddelerde, meydanlarda ve yoğun kalabalıklarda bu ürünleri dağıtmak oldukça kolaydır. Sağlam malzemeden üretilmiş olan broşürler elden ele dolaşarak daha çok insanı bilgi sahibi eder. Firmalar için bu ekstra bir avantaj gibidir. Ekonomik ve avantajlı oluşu sebebiyle, pek çok firma bu ürünleri tercih eder. Uygun fiyatlı broşür seçenekleri pek çok işletmenin geleceğe yatırımı gibidir. Bu yatırımlar ekonomiktir fakat getirisi oldukça fazladır. İlk hedefi müşteri memnuniyeti olan firmamız, baskı işlemini gerçekleştirdiği broşürlerle birlikte her zaman müşterilerinin yanında olmuştur.

Kategorilerimiz içerisinde önemli örneklerimiz bulunur. Bu örneklere bakabilir yeni bir tasarım konusunda ideal ve yaratıcı fikirleri ortaya atabilirsiniz. Uzmanlarımızla birlikte ortak çalışma yapmak sizler için daha iyi bir broşür tasarımının ortaya çıkmasına yardım olacaktır. Makul fiyatlı ürün örneklerini değerlendirmek için sizi firmamıza bekliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz firmaların iş potansiyelini yükseltecek ve iş hacmini daha geniş noktaya taşıyacaktır.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Acil Basılan Matbaa Ürünleri Nelerdir

  Ülkemizde matbaa çalışmaları kesintisiz şekilde yapılmaktadır. Birçok matbaa ür...

Fizik Tedavi Kartvizit Tasarımları

Sağlık sektöründe çalışanlar hizmetlerini daha iyi tanıtmak için kartvizit kullanmak durumund...

Etkili Bir Broşür Nasıl Hazırlanır?

Yolda giderken veya mağaza içinde elinize mutlaka bir broşür tutuşturulmuştur. Apartmanın veya dairenizin...

Etiket Baskı Tasarımının Temel Kuralları

Etiket baskı, matbaa ve baskı dünyasında sık tercih edilen ürün grubu arasında yer alır. Etiketler old...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp