Bardak Altlığı Deyip Geçmeyin



Soğuk veya sıcak içecek dolu fincanınızı/bardağınızı sehpaya veya masaya koyup, kaldırdığınızda gördüğünüz sahne karşısında “keşke bardak altlığı kullansaydım” diyorsunuzdur. Bardak altlıkları küçük ve basit gibi görünseler de işlevsel ve birçok amaçla kullanılabilen objelerdir.
 
 

Bardak Altlığı Nedir?
 

İşletmelerde veya misafirliklerde sık sık gördüğünüz bu objeler için bardak altlığı nedir sorgusunu yaşayabilirsiniz. Fincan, kupa ve bardak gibi eşyaların, yüzeylerde leke bırakmasını önlemek için kullanılan ürünlere bardak altlığı deniliyor. Bardak altlıkları hem koruyucu hem de dekoratif özelliktedir. Piyasada karton, pvc, tahta, kauçuk, mantar çeşitlerini bulabilirsiniz. Siz, bardak altlıklarını ihtiyaç olarak düşünürken, reklam ve pazarlama sektörü bunları reklam ve promosyon olarak düşünüyorlar.


 
 

Bardak Altlığı Nerelerde Kullanılabilir?
 

Bardak altlıklarını evlerinde ve işletmelerde görenler, bunun dışında bardak altlığı nerede kullanılır diye sorabilirler. Bu küçük ayrıntıların birçok kullanım alanı bulunuyor. Birkaçını sizlere sıralayalım;


* Firmanızın tanıtımını yapmak için promosyon veya reklam amaçlı,
* Özel günlerde hediye, hatıra, davetiye, düğün şekeri veya partilerde süs eşyası,
* Mobilyalarınızın  zemini çizmemesi için altlık veya dengesini sağlamak için kaldıraç olarak kullanabilirsiniz.
 
 

Reklam ve Promosyon Olarak Bardak Altlıkları
 

Reklam ajansları, firmalar ve markalar, tanıtım ve pazarlama konusunda her fırsatı değerlendiriyorlar. Basit bir görünümü olan bardak altlığını bile mükemmel reklam aracı haline getirebiliyorlar. Bir düşünün, reklam ve promosyon olarak size hediye edilen ürünlerin, aileniz ve misafirlerinizi düşündüğünüzde kaç kişiye ulaşıyor.
 

Kıraathaneler, kafeterya, cafe, içkili işletmeler, lokantalar işleri gereği bardak altlığı bulundurmak zorundalar. Firmalar ve işletmeler, kendi logolarını, şirket bilgilerini, vermek istedikleri mesajı bardak altlığı baskı uygulamasıyla potansiyel müşterilerine ulaştırıyorlar.
 
 

Matbaalarda Bardak Altlığı Baskıları
 

Bardak altlıklarıyla verilmek istenen mesajın ve tanıtımın yolu matbaalardan geçiyor. Matbaa, karton, tahta, kauçuk, mantar, pvc ürünlerin üzerine istediğiniz baskıyı yapılabiliyor. Siz sadece şeklin kare veya yuvarlak olduğu ile kaç adet basılacağını söylüyorsunuz. Matbaa ekibi de sizin verdiğiniz şablonu istenilen sayı ve ölçüde bardak altlıklarına basımını gerçekleştiriyor.


 
Matbaalarda, bardak altlıklarınızı size özel olarak da yaptırabilirsiniz. Evlilik, nişan, doğum, sünnet gibi özel günlerinizde hatıra ve davetiye olarak bastırıp, farkındalık oluşturabilirsiniz.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Kağıt Ölçüleri Nelerdir?

Tasarım çalışmalarının her birinde kâğıt ölçüleri değişiklik göstermektedir. Ta...

Renkler Ve Hayatımıza Etkileri

Renkler hayatımızın her alanında bizi çevreler ve biz farkında olmasak da bizi ve çevremizdeki insanlar...

Matbaa Sektöründe Kağıt Boyutları

Kâğıt boyutları, dünyanın her yerinde aynı boylarda ve ölçüleri temsil eder. Ülkemiz...

Rgb Nedir? Rgb Ne İçin Kullanılır?

  Rgb, insanların merak ettiği konulardan bir tanesidir. Elektronik cihazlarda ışık ile renk yaratma işle...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp